2012. január 31., kedd

Joycare E-cigi garancia!!! - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Cigaretta, amely nem káros Ön és környezete egészségére!
Hogy a dohányzás káros hatásaitól ne kelljen később szenvednie: elektromos cigaretta, e-cigi.
 
Az elektromos cigaretta készítményt nyugodt lelkiismerettel bárhol használhatja anélkül, hogy ezzel az egészségét károsítaná: irodában, étteremben, kiskorúak jelenlétében, zárt térben, buszmegállóban. Az e-cigi vívmányával nincs többé passzív dohányzás.
Az elektromos cigaretta lehetővé teszi a dohányosok számára, hogy hódoljanak szenvedélyüknek anélkül, hogy károsítanák saját vagy környezetük egészségét.
 
Az e-cigaretta a cigaretta füst változatlan élvezetét és ízét kínálja anélkül, hogy káros anyagokat termelne. Az elektromos cigi úgy néz ki, olyan tapintású, és olyan ízű, mint egy cigaretta tűz, légszennyezés, kátrány és passzív dohányzás nélkül. Bárhol használható. Nem tartalmaz az e-cigi egészségre káros anyagokat: kátrányt vagy nikotint. Használata során nem lesz büdös, nem keletkezik hamu.
Használjon inkább elektromos cigaretta készítményt!
Hiszen:
- az elektromos cigaretta nem ég, nem füstöl, így nem károsítja saját és környezete egészségét
- az elektromos cigaretta élethűen utánozza az eredeti cigaretta ízét, kinézetét, így meghagyja a dohányzás élményét
- az elektromos cigaretta által nem tartalmaz káros anyagot: kátrányt, nikotint
- az elektromos cigaretta vásárlására lényegesen kevesebbet költ, mintha dohányozna
- az elektromos cigaretta használatakor nem keletkezik kellemetlen szag, hamu
 
 
Elektromos cigi veszélyek nélkül
Az elektromos cigaretta valóban elektromos, tölthető elemmel működik. Az elektromos cigaretta nem ég, nem füstöl, hanem párát, vízgőzt bocsát ki, ami rendkívül hasonlít, mind külsőre, mind érzésre, a valódi cigaretta káros füstjére, csak nem káros.
 
Szerencsés és hasznos eszköz az e-cigaretta, hiszen azért került forgalomba és egyre népszerűbb pozícióba, hogy a dohányosok ki tudják váltani ezzel az eszközzel veszélyes szenvedélyüket és óvni tudják egészségüket, ha nem tudnak lemondani a dohányzás, a cigaretta káros szokásáról.
Az elektromos cigaretta nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, szemben a valódi cigaretta készítményével, melyben több száz káros vegyület található meg.
 
 
Az elektromos cigaretta részei:
1. E-cigaretta: Szűrő/filtere olyan inhaláló készülék, amely ízesített és porlasztható folyadékot tartalmaz. A folyadék semmilyen káros anyagot nem tartalmaz. Az elektromos cigaretta filterek eldobhatóak, és mindegyikük kb. 220 szippantásra elegendő.
2. E-cigaretta: Porlasztója, ami összeköti a szűrőt az elemmel, és a cigaretta egy olyan fontos alkotórésze, amely a folyadékot gőzzé alakítja át 300 oC hőmérsékleten.
3. E-cigaretta: Feltölthető lítium eleme működteti a porlasztót, amely vízgőzt fejleszt az elektromos cigaretta belsejében. Az elülső részen van egy piros LED (működésjelző fény), amely bekapcsol, ha az elektromos cigi használatban van.   Az elem 300-szor tölthető föl, a töltésidő kb 2-3 óra (az első töltés 4-5 órát igényel).
 
Az elektromos cigaretta csomagjának tartalma:
-1db elektromos cigaretta
-1db USB csatlakozó
-1db hálózati adapter
-1db autós töltő


Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-04 00:45
. Joycare E-cigi garancia!!! - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése